Rólunk

about
A Pinkpoint Studio magas színvonalú grafikai megoldásokat nyújt Önnek és cégének egyaránt… na ez nem mi vagyunk.

Mi ilyet nem mondunk, mert már nem 1990 van. Van okos telefonunk, de nem alszunk vele. A legkisebb feladatban is az egyedit keressük és lehet, hogy hajnalban levelezünk. Azt gondoljuk, hogy néha egy szín is elég és a kettő már sok. Néha azonban a száz is kevés. Állítjuk, hogy a feketén a fehér is jól olvasható és sárga alapon a fekete kutya elég dögös. A rózsaszín szakáll nélkül is vállalható és Elvis csakugyan a király. Olvastuk a Zabhegyezőt, de nem a kacsák miatt. Előfordul, hogy nincs igazunk és elfogadjuk, hogy az igazság nem mindig félúton van, hanem Önhöz közelebb. Nem baj, hogy nem mi találtuk ki, attól még lehet valami nagyszerű. Van úgy, hogy valamit tényleg elölről kell kezdeni és attól, hogy Rolex, még működhet pontosan.

Az egyikünk azt mondta – Vállald el, majd megoldjuk valahogyan! Szóval így gondolkodunk.

Ami nagyon megy nekünk, az a grafika. Szórólapok, prospektusok, plakátok, matricák, névjegykártyák, meghívók,  nyomtatványok, könyvek, termékcímkék, csomagolás design, képmanipuláció, retusálás, napilap, magazin, étlap és minden más amire Ön már gondolt, de még mi nem. Ezt képernyőn, papíron és falon is tudjuk.

A webáruházunkat apránként rakjuk össze, így is meg lesz majd a kritikus tömeg. Szóval amikor arra jár az ujja, nézzen be hozzánk.

Sebők László
ceo
Tel.: +36 70 608 2929
Email: pinkpointstudio(kukac)gmail.com vagy közvetlenül ITT.
3300 Eger, Csákány u. 25.

A webáruház tesztelés alatt van — a megrendelések nem kerülnek teljesítésre. Bezárás